top of page

SANCAKTEPE ELEKTRİKÇİ

Güncelleme tarihi: 12 Mar 2022

Samandıra Elektrikçi olarak Sancaktepe nin bütün mahallerinde 7 gün 24 saat elektrik arıza kurulum montaj hizmeti veriyoruz.

Samandıra mahallesinde ev, ofis yada fabrika da meydana gelen elektrik arızalarına uzman ekibimizden tarafından yerinde müdahale ediyoruz. Yetkili elektrikçi dışında elektrik arızalarına müdahale etmeyi önermiyoruz. Samandıra elektrik ustalarımız isg belgesine sahip elektrik işinin ehli kişilerden kurulmuştur. Gönül rahatlığı ile bizi tercih edebilirsiniz.

Sancaktepe Aydınlatma ve Avize Montajı

Sancaktepe elektrikçi samandıra mahallesinde aydınlatma montajı için bizi tercih edebilirsiniz. Aplik montajı, avize montajı, led aydınlatma montajı, spot montajı vb. işleriniz için uygun fiyat kaliteli hizmet veren firmamızdan destek alabilirsiniz.

Samandıra Telefon İnternet Bağlantı Ve Kurulum Hizmetleri

Sancaktepe bölgesinde telefon,İnternet arıza, kablo kopukluğu, sinyal kaybı sorunları için bizden destek alabilirsiniz. Ankastre daire bağlantı ve kurulum işlemleri için bizi arayıp servis kaydı oluşturabilirsiniz.

Sancaktepe Uydu Montaj Kurulum Ve Arıza Servisi

Samandıra mahallesinde uydu kurulum, kanal ayarı, lnb arızası, sinyal düşüklüğü, kablo değişimi yada çekilmesi, santral kurulumu, recever arızaları için bizi arayabilirsiniz.

Samandıra Tamirat Ve Tadilat İşlemleri

Samandıra mahallesi ev ofis ve fabrikada planlı yada projesiz bütün projelerinizin alt yapı kurulumu ve onarım işlemleri firmamız tarafından yapılmaktadır. Evinizde ki aydınlatma ve priz yer değişiklik hizmetlerini yapıyoruz. Sigorta pano değişimi yada pano arızaları için bizi arayabilirsiniz.

Samandıra Televizyon Duvara Montaj Hizmeti

Televizyon montajı için bizi tercih edebilirsiniz. Televizyonunuzun inçi ne olursa olsun uygun dübel kullanılarak sağlamlığı test edilerek montaj yapılır.

Samandıra Diafon, Zil Ve Görüntülü Konuşma Sistemleri Arıza Ve Kurulum Hizmeti

Diafon arızaları ve yeniden kurum hizmetleri için bizden teklif alabilirsiniz. Zil arızaları görüntü diafon arızası için bizi arayabilir fikir edinebilir servis kaydı oluşturabilirsiniz.

Samandıra Kompanzasyon Ve Pano Bakım, Kontrol Topraklama ve Paratoner Hizmetleri

İş yerinizdeki panoların periyodik bakımlarını termal kamera ve uygun ekipmanlarla yapıyoruz. Size rapor hazırlayıp sunabiliriz. Binanızdaki panoların topraklama ölçümlerini uygun şartnameye göre yapıyoruz. Paratöner ölçüm ve kurulum için bizi tercih edebilirsiniz. Kompanzasyon pano kurulum takibi ceza takibi işlemlerini sizin yerinize yapıyoruz



3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page